Дестилерията в Добрич посрещна дългоочакваната група от уелнес консултанти от Северна Америка начело с Emily WrightТрудно ни е да намерим точните думи, за да опишем емоциите и вълнението от изминалата седмица!
Дестилерията в Добрич посрещна дългоочакваната група от уелнес консултанти от Северна Америка начело с Emily Wright – основател и президент на doTERRA Essential Oils USA, и представители на корпоративния офис в Salt Lake City, Utah.
Гостите имаха възможността да станат свидетели на това как започвайки от една мечта – светът да има достъп до най-чистите и висококачествени етерични масла, dōTERRA е изградила успешно развиваща се българска дестилерия с отношение и професионализъм към всеки детайл в дестилацията на етеричномаслени растения и смоли!
Веднага след това се пренесохме заедно в Розовата долина, където е и новооткритата розоварна на dōTERRA – Terra Roza, за да се насладим на розобер, да наблюдаваме дестилация на розово масло от Rosa Damascena и всичко това в присъствието на новия посланик на посолството на Съединените Щати в България U.S. Embassy Sofia – Kenneth Merten и неговата съпруга Mrs. Susan Merten. Двамата изразиха своята подкрепа към бранша и екипa ни и отнесоха със себе си ароматни спомени от този ден!
Появата на българските уелнес консултанти на dōTERRA допринесе с много цвят, топлина и автентично българско присъствие.
За нас тези моменти бяха сбъдната мечта – да видим в очите на всички присъстващи възхищението от работата на екипа ни, от красотата и даровете на природата в нашата родина!

Още Новини