Посещение на посланика на САЩ в България и официални лица от областта в Тера РозаСпециалното посещение по време на розовата кампания от посланика на САЩ – Херо Мустафа в Тера Роза – новoизградената розоварна на dōTERRA в град Шипка, Казанлък, беше признание за работата на целия ни екип.

Генералният директор на „Есетере България“ и „Тера Роза“ Пламен Николов с гордост представи пред посланичката целия модернизиран процес на дестилация на световноизвестното етерично масло от българска роза.

Минавайки през всяка една стъпка от получаването на розовия цвят до извличането на маслото, г-н Николов разказа и за непрекъснатите експерименти, които екипът ни прави с различни маслодайни растения, които показват, че има още много потенциал в сферата на дестилирането в цялата страна!

Споделихме с посланичката и трите официални лица на местната власт в района, кмета на Казанлък – г-жа Галина Стоянова , кмета на град Шипка – г-жа Василка Панайотова и кмета на с. Шейново – г-жа Петя Лейкова дългосрочните амбиции и цели на екипа ни – да изгради нови професионалисти и стандарти в сферата на дестилацията на розово масло, като запази уникалността на българската роза.

Нейно превъзходителство Херо Мустафа беше запозната и с изградената последователна политика за социална отговорност на компанията ни, която подкрепя редица проекти в сферата на културата, образованието, екологията и развитието на кадри в региона споделяйки принципите за търговска и социална политика на dōTERRA.

Още Новини